praktijk voor huidverzorging, massage en ontstressen

.....omdat je het verdient.

mikado 0344-630517


Blijvende wimperextensions of wimperverlenging 

Perfect nagebootste wimpers van hoogwaardige kwaliteit. Eén voor één worden ze bevestigd aan je eigen wimpers en blijven definitief zitten. Niemand zal deze van je echte wimpers kunnen onderscheiden. Om de drie á vier weken even bij laten werken. Een behandeling duurt ongeveer 120 minuten en is volkomen pijnloos. De wimpers bestaan in verschillende lengtes en diktes. In één ogenblik die, sensueel veroverende blik van een 'Hollywood-ster'. Mooie lange volle en dikkere wimpers.

 

Voor deze methode geldt

Het is veel natuurlijker dan de wimperstrips. Deze wimpers voelen zo licht aan dat je ze niet voelt zitten. Met de speciaal ontwikkelde lijm blijven ze wekenlang goed. Dus ook een perfecte oplossing voor een zorgeloze vakantie. De wimpers beschadigen de eigen wimpers niet. Ze blijven perfect zitten bij het douchen, zwemmen, sauna enz. Voor langer plezier van de extensions moet je er wal naar leven, d.w.z. niet direct de volle douchestraal op je ogen of duiken bij het zwemmen. Het is ook belangrijk, dat tijdens het slapen de wimpers los van het kussen of dekbed blijven.

 

!!!Belangrijk; als je wimpers komt laten zetten, zorg ervoor dat je helemaal géén oogmake-up op hebt; niet boven én niet onder de ogen!!!