praktijk voor huidverzorging, massage en ontstressen

.....omdat je het verdient.

mikado 0344-630517


Behandelingen

Het is ook mogelijk om deelbehandelingen te nemen zoals: alleen epileren, verven van wimpers/wenkbrauwen, harsen bovenlip enz.

Een gezichtsbehandeling kan vanaf een half uur en vanaf één uur krijg je al een complete gezichtsbehandeling. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurproducten.

 

Basisbehandelingen

Een gezichtsbehandeling is mogelijk vanaf een half uur tot twee uur. Vanaf een uur is de behandeling in principe compleet d.w.z.: verwijderen van mee-eters/gerstekorrels e.d., gezichtsmassage, masker, decolleté-massage en dagverzorging.

Tijdens de behandeling wordt continu doorgewerkt, wat inhoudt dat een ontspanningsmassage wordt gegeven, als het masker is aangebracht.

  

Anti-age 

Er zijn verschillende anti-age behandelingen mogelijk, zoals met het ultrasoon-apparaat. Hiermee worden de huidfuncties op spectaculaire wijze gestimuleerd d.m.v. micromassage. Dit ter behandeling van rimpels, acne, couperose, droge schrale huid e.d. Dit apparaat kan ingezet worden in combinatie met een gezichtsbehandeling vanaf een uur.

 

Fruitzuur

Nog een zeer effectieve anti-age behandeling is met natuurlijke fruitzuur. Deze behandeling gaat in kuurverband. Na tien behandelingen is de huid weer mooi gaaf en stralend. Ook de rimpeltjes en oneffenheden worden sterk verminderd.

Deze behandeling is ook zeer geschikt voor de acnehuid en ter vermindering van (acne-) littekens.

 

Speciale maskers

Er is keuze uit meerdere speciale intensief verjongende gezichtsmaskers, zoals het thermomasker en een vitamine vliesmasker, die gelijk ook de huid rond de ogen sterk verbeteren.

Daarnaast kunnen ampullen met geconcentreerde werkstoffen worden ingemasseerd. Ook kan het gezichtsmasker worden verwarmd, wat de behandeling sterk intensiveert. Bovengenoemde behandelingen zijn een greep uit de mogelijkheden. Wat voor jou het meest geschikt is, wordt uiteraard vooraf besproken.

 

Acne

Je kan eventueel volstaan met een behandeling van een half uur, waarbij de huid grondig wordt gereinigd. Hierbij worden o.a. mee-eters verwijderd en ontstekingen behandeld.

Voor scholieren wordt een speciale prijs aangehouden.