praktijk voor permanente make-up en huidverzorging

.....omdat je het verdient.

mikado 0344-630517
Praktijk voor permanente make-up en huidverzorging. Ook voor mannen!!


Vitakruid voedingssupplementen

In mijn praktijk zijn de hoogwaardige voedingssupplementen verkrijgbaar van Vitakruid. Dit zijn orthomoleculaire voedingssupplementen die door veel professionele zorgverleners worden voorgeschreven, vanwege de grote werkzaamheid.

 

Gezondheid is ons grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van Hoogwaardige voedingssupplementen die jou helpen je gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

 

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufactoring Practice en is het allerhoogste waarborgingssysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.